Lábba sugárzó fájdalom

 

A lábba sugárzó fájdalmak,különböző helyeken zsibbadások,érzetkiesés oka az esetek nagy százalékában az L3-4-5 csigolyák elmozdúlása következtében fellépő lábvezérlő vagy ülőideg komprimálása(nyomódása) okozza. Fontos kiemelni,hogy ezen súlyos tüneteket majd minden esetben megelőzi egy szintén hoszabb ideig fennálló egyre kellemetlenebbé súlyosabbá váló derékfájdalom,mely figyelmeztet,hogy valami azon a tájékon nincs rendben.

Sajnos a derékfájásra az emberek többsége nem vagy nem eléggé figyel oda,ill. a TV ből folyamatosan ajánlják a sok fajta fájdalomcsillapitókat a különböző ízületi problémákra,a csapda viszont abban van,hogy nem elég az idegeket kikapcsolni 10-12 órára hanem az okot kell ilyenkor is megszüntetni és vele együtt megszűnik a tünet is!

Manapság Magyarországon is népbetegségnek számít a derékfájás,nagyon sokan élnek vele együtt pedig nem kellene! megfelelően végzett gyóg masszázs ill.ízület aktiv-passzív kimozgatásával a vázrendszer szimmetriája helyreállítható,már az első kezelést követően jelentős javúlás szokott lenni,de nagyon fontos a prevenció itt is, az ülő-álló munkát ellensúlyozni a megfelelő mozgásokkal, sportokkal (uszás,gerinc jóga),  a sulyunkra odafigyelni, stb.

Nyitva tartási idő:

Bejelentkezés alapján
Hétfő - Csütörtök-ig:
8-12
15-20-ig.
Péntek-Szombat
egyeztetés alapján
 

Kapcsolat

Bejelentkezés: +36-30-390-8417

E-mail: info(kukac)egvitalcentrum.hu
 
EG-Vital Centrum
 
Cím: 2030 Érd Szabadság tér 9. 

Facebook

 
 
JoomShaper